Florence de la Rebhanngasse- o dulcică mica şi gentilă

florence sex wien

Am descoperit cu câteva zile în Kontktbazar anunţul lu Florence şi mi-a plăcut imediat de fata din imagini. Spre marea mea surprindere încă nu auzisem de studioul din Rubhanngase, deşi descoperisem că Florence lucra deja de ceva vreme acolo. După câteva săpături pe Eortikforum am găsit destul de multe informaţii şi m-am hotărât să îi fac o vizită.

Săpăturile mele au scos la iveală şi faptul că studioul Rebhanngasse şi cel din formează un întreg.

http://www.6hexen.at/6hexen.html

Deşi nu este un semn bun, pentru că Studioul Rembrandtstrasse este departe de a fi unul dintre cele bune, însă în ciuda acestui lucru mi-am cărat fizicul până la districtul 20, doream să îmi încerc norocul cu Florence.

Studioul Rebhanngasse

Este uşor să ajungi cu maşina la studioul Rebhansda dacă foloseşti un sistem de navigare, altfel drumul este destul de încurcat şi se prea poate să trebuiască să te învârti ca un titirez de câteva ori până îl găseşti. Partea bună este că de îndată ce ajungi acolo ai o droaie de locuri de parcare chiar în faţa studioului pe care le poţi folosi dacă ai tupeu.

Am sunat la uşă şi a fost primit. Femeia care mi-a deschis era probabil Sharon, care nu este genul meu deloc. Îmi plac fetele tinere, dulci şi sexy nu cum e  Sharon. Probabil alţi o găsesc sexy dar eu personal nu refuy să îmi îndes pe gât o cutie de viagra pentru a putea face ceva cu ea . Ca punct forţe Sharon oferă şi sex neprotejat dar şi Florence oferă acest serviciu însă eu nu voi fi interesat niciodată de asemenea riscuri.

Adunând bune şi rele, studioul nu este atât de rău precum credeam şi este destul de mare. Paremise era o bucătărie la capătul coridorului şi camera pe care am folosit-o la dreapta pe coridor după 4 metri.  În clipa când am văzut-o pe Florence am luat-o de mână şi am mers în respectiva cameră.

Camera era îndeajuns de mare dotă cu propria sa baie, poziţionata la dreapta. Totul era curat şi nu era o dărăpănătură ca majoritatea studiourilor vieneze.

Datorită cercetărilor pe care le- am făcut am ştiam deja că mă aştepta un chilipir:

 • 15 minute pentru 40 euro;
 • 30 de minute pentru 60 de euro;
 • 60 de minute pentru 100 de euro.

Pentru mai multe informaţii vă rog să vizitaţi website-ul studioului. Îmi cer scuze că nu ofer mai multe detalii din cauza acestui website mirific.

Să  vă fac cunoştinţă cu Florence? Este  ea oare cu adevărat atât de drăguţă?

Florence sex viena

O da!

Imaginile sale sunt reale şi Florence este drăguţă foc. Este o minionă şi are o faţă frumoasă şi un curuleţ potribit de mic, ţâţuci mici dar ferme. Nu este slăbuţă dar are un corpuleţ ferm şi adorabil.Nu ştiu exact câţi ani are dar sper că are măcar 18 sau în cel mai bun caz undeva la început de 20. De asemenea se comportă cald şi gentil, eu zic că este o fată calmă şi caldă . În aceea noapte era tocmai aşa. După accentul ei aş zice că este o unguroaică dar nu mă omorâţi dacă este dea noastră, din România. Nu puteam să îmi dau seama şi nu am întrebat. La început am vorbit în germană pe urmă am început să vorbim în engleză dar nu erau prea mult e de zis.

De regulă aş fi încercat să discut despre scorurile sale dar deja ştiam preţurile, şi că urma să mă sugă franţuzeşte şi nu îmi doream ceva pervers aşadar totul era clar  pentru mine.. Sexul neprotejat ar fi costat încă 40 de euro dacă e să ne luăm după website. Deja şti că nu voi face sex neprotejat niciodată şi sunt împotriva sa.

Florence – actul sexual

florence studio

Am rezervat 30 de minute

A întrebat dacă doream un duş şi desigur că doream, după ce am terminat am admirat-o făcându-şi duşul Este pur şi simplu înconjurată de un aer tineresc şi plin de tandreţe  însă este o profesionistă. Dar nu divulgă cunoştinţele sale uşor, nu am observat că şi nici nu aveam impresia că eram manevrat profesional în timpul actului. Când am fost eu pe ea am avut impresia că mi-a dat o limbuţă dar nu m-a deranjat deloc.

După ce mi-a sărutat întreg corpul a mers jos şi mi-a dat un oral bun, uşor şi tandru cum mă aşteptat de altfel. Eram în toane de ceva uşor şi eram perfect fericit cu ceea ce făceam. Dacă vă place ceva mai sălbatic nu este alegerea cea mai bună. A ştiut exact ce să facă cu mine la locul potrivit şi timpul potrivit.. Nu era încă umezită la pizdulică ceea ce dovedea că juca teatru. Dar nu este nimic rău în asta, nu e nevoie să mă îndrăgostesc.

O doream rău de tot şi numai vroiam să mai aştept şi am rugat-o să pună prezervativul..Sexul a fost pe aceeaşi linie cu preludiul şi pentru că nu sunt genul de om care să meargă prin tot inventarul de poziţii, a fost splendid şi s-a terminat satisfăcător. Eram încă în limita de timp şi am mai stat un pic în pat o perioadă de timp fără să zicem prea multe. Probabil din cauza lipsei mele de cunoştinţe de germană. Deşi acum ştiu un pic mai  mult  decât la început. După ce actul a fost săvârşit nu era nicio grabă deşi să fiu sincer, era târziu şi nu cred că se mai aştepta să aibă alţi clienţi în respectiva noapte.

Florence sumar

florence sex in vienna

Am fost uimit trebuie să recunosc. Este pe gustul meu şi trebuie să recunosc că m-am simţit foarte bine în preajma ei şi preţul a fost ridicol. Dacă vă plac fetele aşa cum îmi plac mie:

 • mititele;
 • păr închis;
 • slăbuţe;
 • tandre şi liniştite;

Florence este ideală pentru voi

Florence pe scurt

Ca întotdeauna sunt plusuri şi minusuri

Plusuri

 • Fata frumoasă foc
 • Preţul este chilipir
 • Studioul este bun şi curat
 • Aproape ca o prietenă
 • Toată lumea a fost prietenoasă aici
 • Parcarea este bună
 • Sexul fară prezervativ este la ordinea zile
 • Studioul este la periferie şi greu de găsit
 • Aparţine studioul Rembradstrasse care cred că ar trebuii evitat
 • Voi merge cu siguranţa acolo încă o dată

Minusuri

Nota 8.50/10

Advertisements

Posted on December 28, 2012, in Fete, studio and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: