Lisa de la Ignazgasse corp bun, fata sexy pentru bani puţini

Lisa sex in vienaÎn districtul 12 din Viena, sunt multe studiouri mici la care plăteşti puţin dar nu ai parte de cine ştie ce, primeşte pe măsură ce plăteşti. Asta este părerea mea personală şi desigur mulţi cititori nu vor fi de acord. Din propria mea sexperienţă am ajuns la concluzia că nu sunt fete frumoase acolo şi clădirile în care lucrează nu sunt nimic mai mult sau mai puţin decât nişte ruine cu saltele.

În Ignazgasse treaba este cam la fel. Similară cu Nordwestbahnstrasse din districtul al doilea găsiţi un şir de studiouri unul lângă altul şi acestea sunt :

 • IGNAZGASSE 42/A
 • IGNAZGASSE 42/B
 • IGNAZGASSE 42/C
 • IGNAZGASSE 42/D

Toate aceste studiouri sunt destul de ieftine şi  interiorul este ca atare prost. Eu nu recomand aceste locuri nimănui care îşi doreşte un loc plin de lux , confortabil sau igienic.

Dacă cauţi un futai ieftin atunci poţi considera să mergi acolo, fete noi apar în permanenţă şi nu vei plătii mult pentru un serviciu întreg. Sexul neprotejat poate fi găsit aici de asemenea. Şi aşa ajungem la Lisa.

Lisa corp uluitor şi zâmbet frumos, sâni naturali adevăraţi şi un zâmbet cald

Am văzut imagini cu Lisa pentru prima oară pe Kontaktbazar cu câteva zile în urmă şi am bănuit că nu sunt reale petru că pur şi simplu era prea frumoasă prin comparaţie cu restul conţinutului webesiteului şi în rănd cu studiourile din Ignazgasse de regulă. După ce am făcut un pic de cercetări pe google am descoperit că nu scria nimic despre ea ceea ce m-a făcut şi mai suspicios deorece fetele frumoase nu stau neobservate prea multa vreme în Viena.

Deoarece nu aveam altceva de făcut şi sufeream de LDP m-am decis să merg în zona urâtă a districtului 12 şi să o judec eu pe Lisa dacă era o falsă sau un înger în cartierul greşit.

Lisa este ocupată desigur cine ar fi crezut alfel

Nu am avut probleme cu traficul în accea zi, în schimb parcarea a fost un coşmar. M-am învârtit de câteva ori până să găesc un loc bun, dar într-un final am reuşit să parchez la două minute distanţa de studio. Am sunat la uşa studioului A, mi-a răspuns o fată nu prea atractivă din ungaria. Era drăguţă dar nefutabilă în opinia mea. lisa sex vienaAm întrebat de Lisa şi mi-a zis că era ocupată cu un alt client pentru o oră întreagă. Am întrebat de de preţuri, care mi s-au părut hilare dar cred că vor fi pe gustul unora dintre voi.

15 minute pentru 30 de euro şi 30 de minute pentru 50 sex oral neprotejat inclus în preţ.

Mi-a zis că sexul neprotejat costa încă 60 de euro ceea ce este absurd de scump pentru Viena. Însă eu apreciez asta pentru ca fetele nu ar trebuii să se vândă prea ieftin dacă iau acest risc. Nu mă băgaţi în seamă eu nu fac neprotejat în mod normal şi nici de data asta.

Mi-a confirmat, fară să întreb, că Lisa face neprotejat, probabil majoritatea întreabă, deoarece spune tuturora.

Am fost de acord să revin o jumătate de oră mai târziu, pentru o programare de jumătate de oră. Între timp m-am plimbat, şi am găsit un petco aproape unde am băut o cafea şi am citit ştirile.

Intră Lisa – este adevărată şi are corpul splendid.

Lisa_IGNAZ_12-12Când m-am întors era aceeaşi fată care m-a întâmpinat. Când a intrat (da fetele mele intră tot timpul de undeva) fusesem surprins plăcut şi am simţit că ceva se înfierbânţa intre picioare ceea ce înseamnă că urmează acţiunea.

Imaginile cu Lisa sunt reale deci şti în ce te bagi când o vezi pe ea. Desigur sunt optimizate un pic cu Photoshop sau alt soft dar este aceeaşi fată pe care o vezi şi ea are unul din cele mai bune corpuri din Viena. Încă mai avea sutienul pe ea dar se vedea clar că conţinutul este real, masiv şi frumos. Rareori greşesc când vine vorba de aşa ceva.

I-am dat 50 de euro, am mers în camera din faţa intrării(din spatele camerei cu musafiri să zic aşa) şi am luat un prosop să fac un duş rapid.

Studioul în sine este o umbră la cum ar trebuii să fie un studio  decent şi nu vreau să zic mai mult. Un domn nu ar trebuii să se aştepte la confort de acolo deşi fusese destul de curat.

Apropo fetele nu sunt disponibile pentru deplasări ca escorte. Nu vă gândiţi să chemaţi una din ele la camera voastră comodă din hotel. Revenind la duş a fost ok era gel şi apă caldă prefer să nu îmi aduc aminte de restul.

Lisa şi actul sexual

Lisa este o fată frumoasă, cu ochii căprui, păr castaniu, un corp perfect şi un zâmbet frumos cu dinţi buni şi sănătoşi. Este din Ungaria şi vorbeşte un pic de germană şi engleză. O conversaţie adevărată nu este posibilă sau planificată. Uitându-mă la faţa ei îmi dă impresia că este o fată cu inima bună nu ştiu de ce dar asta am avut impresia.

M-am pus în pielea goală lângă ea şi Lisa şi-a scos sutienul naibii care în gândul meu, îl scoasei în mintea mea de mult  chiar şi atunci când eram cu maşina şi conduceam  prin Ignazgasse.

Sânii ei sunt uluitori, aşa cum sugerează imaginile, şi m-am îndrăgostit de ei de îndată ce i-am atins.  Am fost foarte lent cu ea aşa am avut impresia că îi plăcea. Este dulcică şi foarte curată şi probabil o novice părea foarte timidă tot timpul. După ceva timp eram pregătit să o las să mă sugă ceea ce a făcut din plăcere. Oralul ei poate fi descris ca lent, plăcut şi gentil. Nu era nimic pripit la el. Nu a fost cel mai bun pe care l-am avut dar era aşa cum mă aşteptam din partea ei.

După aproximativ 5 minute i-am dat şi eu un oral şi Lisa cea frumoasă era deja destul de umedă colo jos ceea ce a făcut ca toată experienţa să fie destul de plăcută. Nu este nimic mai urât pentru mine decât să văd că o fată este uscată ca un deşert. Lisa nu este şi a permis să se întâmple totul aşa cum trebuie un cunilingus să fie.

După o cantitatea bună de sărutat, atins şi lins am făcut-o să pună prezervativul şi am început să i-o trag lent şi respectuos. Nu am vrut să fiu brutal cu ea. Este prea bună după părerea mea pentru aşa ceva. Nu că ar trebuii să fi brutal cu celelalte fete însă unora le place mai dur altora mai puţin dur. Eu cred că Lisei îî place lent şi uşor.

Având în vedere că am pregătit-o nu aveam nevoie de gel am făcut sex pentru 10  minute până mi-am dat drumul în prezervativ cu o explozie uşoară. A fost similară cu o prietenă deşi nu a fost prea focoasă.

Cum expirase timpul am şi mers să fac un duş şi am plecat repede.

Lisa sumar

Lisa erotica viena

Plusuri:

 • Corp splendid
 • Este curată, prietenoasă foarte ieftină
 • 4 studiouri aşezat unul lângă altul înseamnă multe fete de ude alege

Minusuri

 • Studioul este pe măsura preţului
 • Sexul neprotejat este la ordinea zilei
 • Parcarea poate fi problematică
 • Cele ante fete nu sunt deloc ca lisa care este bază şi ocupată la maxim
 • Este bine să vă faceţi o programare din timp cu acel preţ bănuiesc că Lisa va fi foarte ocupată.

Mă voi duce să o mai văd deşi locaţia este cum este m-aş duce special pentru ea.

Nota

8\10Lisa sex in viena

Posted on December 12, 2012, in Fete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: