Yamilla Praterstraße 1020 2

Îmi plac fetele tinere, frumoase şi dornice de acţiune. Probabil este aşa pentru mulţi bărbaţi dar am simţit nevoia să vă spun ceea ce îmi place în caz că vă întrebaţi.

Câteodată ies din rutină şi angajez o fată un pic mai învârstă şi aşa ajungem la primul meu raport din Viena. Ştiam pozele şi reclamele lui Yamila de când locuiam în Oslo deoarece scanasem deja scena sexuală din Viena de ceva vreme. A trebuit să cercetez piaţa nu? Ea nu este bătrână dar nu este nici tânără. Cred avea peste trei zeci de ani, nu am putut obţine un răspuns cinstit din partea ei aşadar să bănuim că e pe undeva la jumătatea lui trei zeci.

Vă pot spune atât că Yamilla este o cutră! Am vizitat-o în decembrie 2011 în locaţia unde este şi acum, pe Praterstraße 16A în 1020 Wien.

Preţul şi negocierea serviciului cu Yamilla

Este destul de amuzantă, are felul ei în care se uită la tine, aproape că te examinează, cu ochii ei mari, holbându-se la tine de parcă tu ai fi cel ce este angajat şi plătit. Nu îmi aduc aminte exact ce preţuri avea dar pentru al doilea district era cam scump, deşi tot era rentabil.

În timpul negocierilor am simţit că dacă făceam ceea ce trebuia, puteam să fi făcut sex neprotejat, dar nu era intenţia mea în ziua respectivă. Nu ştiu dacă înţelegeţi ce vreau să zic dar sunt anumite lucruri care trădează disponibilitatea unei fete de a o face neprotejat adesea sunt mici gesturi chiar dacă fata nu zice nimic. În orice caz după stabilirea preţului ne-am întors în camera ei (evident ea îşi împarte camera cu un TS foarte masculin – cea ce mai că mă făcut să fug pentru viaţa mea) şi am continuat treaba.

Actul sexual cu Yamilla

Ţâţele sale sunt splendide. Sunt adevărate şi destul de mari şi se simt fantastic când le strângi, săruţi sau sugi. Întreg corpul ei este  plăcut, deşi nu are curul atât de mic. Este o femei adevărată, să o lăsăm aşa.

Îmi dădea impresia că lui Yamilia îi plăcea preludiul întrucât ea începuse prin a vorbi urât şi pisicindu-se şi mieunând ca o pisică şi se umezise destul de bine. De asemenea mi-a zis că îi plăcea ceea ce facem eu, dar nu cred aşa ceva de la o prostituată. Din punctul meu de vedere ele vor banii mei şi orice ar spune este o minciună groasă. La început eu am făcut toată munca şi am lucrat la ea preţ vreo două zeci de minute. După o perioadă a insistat să mă sugă ceea ce nu puteam refuza deoarece eram pe punctul să erup. Dă o muie bună cum te-ai aştepta de la o gură spurcată la vârsta ei. Era cu de toate ştia cum să se comportă cu bărbaţii în timpul sexului oral şi s–a dovedit că fiind una din cele mai bune sesiune de sex oral pe care l-am avut. Un alt semn că am fi putut face sex neprotejat era că nu avea prezervativele la îndemână când i-am zis să începem partida. S-a ridicat, a luat prezervativele şi ea m-a călărit la început.

Toată experienţa a fost plăcutăn şi am avut impresia că aş fi agăţat-o la un bar sau la un club din centru Vienei. Am schimbat poziţiile des, am lins-o, mi-a dat muie încă o dată, am folosit în total trei prezervative şi am stat timp de aproape o oră deşi plătisem doar pentru trei zeci de minute.

Finalul cu Yamilla

Cu puţin timp înainte să îmi dau drumu am dat jos prezervativul ea mă supt până la capăt şi cred că a înghiţit tot. Nu fiţi supăraţi pe mine, ştiu că asta e o informaţie importantă, nu îmi aduc aminte exact ce a făcut. Efectiv nu mai reţin dacă a scuipat, înghiţit sau dacă a făcut altceva,

Când am terminat, mi-a spus cât de bună a fost experienţa. Nu am mai ascultat ce a zis atunci. Nu sunt genu de om căruia să îi placă conversaţiile de după sex cu o prostituată deşi cam aşa se face. Nu conta ce spunea ea după, ar fi dat complimente gratis la orice bărbat ca să îl facă să se simtă ca un armăsar şi să revină.

Sumar şi cu

vinte finale

despre Yamilla

Plusuri: Un plus este corpul ei frumos şi sexy şi am adorat ţâţele. Are o faţă frumoasă dar pare uzată şi nu întinereşte. Un alt plus este că nu a ţinut cont de timp şi simţeam că puteam să fi stat mai multă vreme fără ca ea să ceară bani în plus. Nu au fost probleme deşi am stat mai mult decât plătisem. Studioul nu a fost atât de rău şi era un duş în cameră

Minusuri: Un minus ar fi că cere destul de mulţi bani pentru un studio aşezat tocmai în districtul al doilea. S-ar putea ca ea să fie cea mai scumpă de acolo. Nu sunt sigur totuşi. De asemenea se poate considera un minus faptul că a făcut probabil destul de mult sex neprotejat. Nu stau să mă gândesc prea mult la aşa ceva. Poate şi eu aş fi făcut sex cu ea neprotejat dacă simţeam nevoia însă vă las pe voi să mă judecaţi.

Singurul minus adevărat pentru mine este tipul cu care locuieşte. Mă speriase. Îmi pare rău nu emit judecăţi dar asta nu a fost o privelişte plăcută pentru mine.

I-aş mai trageo vreo dată? Da desigur.

Yamilla Praterstraße sex viena

Notă: 6,5-10

Advertisements

Posted on December 6, 2012, in Fete, Gazde, Servicii de escortă and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: