Giulia, tipa uluitoare de 18 ani

Bordelul meu favorit din Viena – Maxim și nu e plictisitor încă

Când mă trezesc, în orice duminică, de regulă am o durere de cap și o amintire colorată a unei fete, pe care am agațat-o fie într-un bar, discotecă, bordel sau altudeve. Dacă nu reușesc să agăț nimic, adesea ajung la Maxim, deoarece știu ca voi găsii ușile deschise, aproape tot timpul, și după șase dimineața și voi găsi tot la fel de des fete dornice de muncă și eu voi putea să le duc într-o cameră.

Hormonii îmi tropăiau

În această duminică dimineață sau seară târziu dacă vreți să îi spuneți seară, simțisem cum hormonii din mine tropăiau și nu am reușit să găsesc nimic in discotecile din Viena, așă că nu am avut de ales decăt să merg la Maxim, deja se făcuse aproape șase (când teoretic ar fi trebuit să își fi terminat programul pentru săptămână). Avusesem noroc să il găsesc încă deschis, am țâșnit înăuntru să văd ce opțiuni aveam. Barul era plin, și totă lumea era în mi șcare, ceea ce este plăcut într-un fel dar pe de altă parte, imi doream să am parte de acțiune tărzie și fete destule  sa am de unde alege însă barul era plin de bărbații cu hormonii la fel de violenții ca ai mei. Am fost un client fidel  în ultima vreme,  am mers direct la șeful secundar pentru a-l saluta și pe urmă la chelnerul cu barbă (pentru inimitate nu ii voi divulga numele dar dintre cei doi el este mai  gras) pentru un sfat. Esența conversației noastre a fost că el cu siguranță va ava grijă de mine însă va trebuii să aștept pentru ca el vroia să îmi facă cunoștință cu nouă bunăciune, cu care TREBUIA NEAPARAT SĂ MĂ COMBIN.

Dăcă îmi urmăriți blogul atunci știți că deja am fost combinat cu căteva fete de la Maxim și aveam deja aveam o tendință să o iau pe Raisa, și mă întrebam ce să fac. Raisa ar fi fost o alegere sigură. O cunosc, ea ma cunoaște și un anumit nivel de satisfacere ar fi fost garantat cu frumusețea asta. Dar insitența chelnărului de a face alegerea în locul meu m-a făcut îndeajuns de curios încă să iau un risk cu noua fata.

giulia sex viena

Aștepatare pentru, incă necunoscuta Giulia.

De obicei la Maxim, nu este neplăcut să aștepți, deoarece o parte din fete dansează pe scenă și poți să vorbești cu fetele care nu sunt ocupate, chelnerul sau femeile de la bar, dacă au timp de tine. În această dimineață toată lumea era foarte ocupată așă că a trebuit să îmi văd de treaba mea. Am încercat să vorbesc cu ceilanți bărbați dar majoritatea fuseră niște nesuferiți așa că m-am întors la oala mea.

De asemenea Jango, Dj-iul de la Maxim, era pe punctul de a pleca și singurele mele surse de amuzament erau  ginul tonic împreună cu cafeaua pe care le comandasem șizarva de la Maxim.  Cu cît ești mai beat cu cât fetele par mai sexi dar chiar daca ești perfect lucid ele arată bine aici. Echipa de la Maxim trebuie felicitată pentru gustul și talentul lor în achiziționare. Șeful principal era de asemenea acolo, dar nu il cunosc deloc și nu i-aș fi întrerupt discuția pe care o purta cu șeful secundar, părea importantă. Atunci Giulia a coborât din cameră.

 

Intră Giulia

Îmi inchipui că deja vă întrebați de ce în blogurile mele fetele intră intodeauna și nu stau jos ori dansează astă e norocul meu.

Așadar această fată anonimă, ( a cărui nume il descoperisem un pic mai târziu) era Giulia, ea a coborăt și ma facut să conștientizez că se meritase așteptarea. Nu arăta mai bine decît Raisa sau Barby dar cu siguranță era o bunăciune și cu un curuleț grozav. Să vă dau galeria cu Poze a lui Julia de pe Website  pentru a putea sa vă formați propria opinie.

Cînd am văzut-o i-am făcut semn cu mîna să vină dar clientul cu care a fost înaite cobora din urma ei și ea ma facut să înteleg că trebuia să mai aștept un pic. Mi-am plăcut cum  sa comportat după ce se consumase actul, stiu ca nu toate fetele se comportă așa se frumos după. L-a condus jos, a vorbit un pic cu el și la făcut să se simtă comod… sau așa părea.

Pentru cei care nu sunt cunoscător în ale cuplajele cu prostituate (sau dacă preferați teremenul corect politic muncitoare sexuale ) probabil vă întrebatți de ce pomnesc de un comporament bun pentru periaoda de după. Este atăt de urît să ieși din cameră cu fata cu care tocmai ai fost cuplat și ea te abandonează brusc pentru că fapta sa consumat și nu mai preznți interes. Asta e realitatea crudă. În ocaziile puține când o fată se comportă frumos cu tine dupa cuplare, te simți mult mai satisfăcut. După ce clientul plecase Giulia s-a dus la chelnăr și care cred ca ia zis depsre mine întrucăt fata a venit direct la mine, ma salutat foarte afectuoas și sa introdus.

Pentru a avea o ideea cum arată fata asta vă rog să vă uitați la imaginile sale și lasați-mă să vă zic ca Giulia:

 1. miroase bine;
 2. are un corp foarte ferm și  incredibil de bun;
 3. e un pic cam scundă dar dacă era mai înaltă ar fi fost in aceeși zonă cu manechinele;
 4. are un zâmbet mare cu dinți perfecți și albi;
 5. nu este matură ci foarte tănără la trup și minte;
 6. ma facut mai dornic ca niciodata pentru că pur și simplu nu se juca. Știa ca eram acolo pentru sex și m-a făcut să înteleg că nu aveam voie să mă răzgândesc.giulia erotica viena

Să bem ceva?

Știam că ea se aștepta să fac cinste cu o băutură așă că am întrebato imediat dar ea a insistat să luam băuturile în cameră și să nu pierdem timp valoros. Totusi, era dupa șase dimineața și cred că erau alți tipi care o așteptau. Am consimțiti și am cumpărat o șampanie mică și o tequila dublă pentru mine. Mi-am achitat nota.

Mergănd pe scări am pus câteva întrebări și am aflat că ea lucrase la Maxim de doar trei zile și îmi spunea că încă se acomoda la barul nou, unde lucrase înainte barul fusese mai mic și nu erau la fel de multe fete frumoase. Asta însemna că la Maxim nu mai era vedetă cum fusese în în celalte baruri. Are 18 ani totuși în cate baruri ar fi putut sa lucreze…

Giulia și însfârșit: actul sexual

Nu știu dacă fusese instruită bine sau dacă pur și simplu îi place sexul. Sau poate doar îi place de mine. Voi cei cu experiență sunteți probabil familiari cu abreviarea GFE și termenul Girlfriend Experience (simulare de prietenă). GFE este ceva ce multă lume dorește și ce poți avea cu ușurință în Vienna dar este greu să ai așa ceva cu o bunăciune de 18 ani. Giulia oferă o astfel de experiență. În clipa cănd nu am mai fost în vederea lumii, dinainte să am ocazia sa schitez vreo reacție, ea deja începuse să ma dezbrace și să ma pipăie. Repet ea mă pipăia pe mine și nu eu pe ea așa cum se întâmplă de regulă. Dată fiind ora la care am fost la bordel, am simțit că un duș ar fi fost necesar, Giulia a înteles și sa oferit să vină cu mine, deși era fresh. Să faci un dush cu fata careie io vei trage în curând este  ceva minunat și un bonus pe care nu il primești tot timpu. Giulia este pachetul intreg. Este  frumoasă, bună și se comportă în așa fel încât m-a făcut să ma simt că și ea mă dorea mult. Nu sunt un idiot, cunosc felul în care acționează fetele dar ea sa comporat impecabil și mi-a facut sederea cu ea de neuitat. Sânii ei și fundul ei sunt superbi și este o fată foarte curată care știe întodeauna să facă câte un banc și are zambetul pe buze.

Am primit tot ce am vrut și nu a cerut nici măcar o data un ban în plus sau un bacșis. Sărutat, sex oral neprotejat, cunilingus si totul înafară de anal era inclus în prețul de bază al camerei. Stiu că este la latitudinea fetelor dacă doresc sau nu să taxeze în plus. Ea nu a făcut-o și mi-a dat totul. Nu îmi dau drumul repede niciodată. Tot timpul folosesc fiecare minut al timpului pe care îl rezerv dar ea ma facut să îmi dau drumul mai repede decat de obicei, dar nu am putut să mai rezist, nu am mai putut aștepta.

Dacă rezervam încă o oră, sunt comvins că mi-aș fi dat drumu încă o dată cu ușurință. Și asta nu e ușor pentru mine de obicei

Asta a fost cea mai bună experiență de la Maxim de până acum și banii au fost cheltuiți foarte bine.

Dacă vrei sfatul meu pentru sex cu o frumusețe în Viena. Nu aș putea zice altceva decăt Giulia. Maxim este închis, azi e duminică. Dacă ar fi deschis aș mai face o rezervare pentru ea la noua când deschid. Simt până și nevoia să o rezerv pentru două ore ca escortă, dar probabil nu o voi face. Încă nu mă simt comfortabil să las prostituate în casa mea deși am făcut-o deja desigur. Dar stiu că dacă as rezerva-o pe ea nu ar fi ca și cum ar veni o curvă la mine. Ar fi de parcă miar fi venit prietena.

giulia placeri viena

Cum s-a comportat după……

Ea și-a dorit să iși etaleze coportametnul ei de dupa cuplaj dar că sa fiu cinistit față de ceilanți tipi care o așteptau, m-am hotărăt să las experiența să ma pătrundă și să o refuz. Sțiu ca ar fi fost cumsecade pănă aș fi plecat. Am facut la revedere cu mâna la personal, toată lumea era foarte ocupată, trebuia sa fi fost o noapte afurisită.  Erau cel puțin încă zece clientți și patru sau cinci fete și poate erau mai multe în camere. Sunt încântat câ Maxim are reputația pe care o merită. Cu toate greșelile pe care le comite câteodata, este un bordel cinsitit în centru orasului.

Giulia un summar și ganduri finale

 • exact genul meu de fată
 • GFE la extrem
 • corp fenomenal
 • natural în întregime
 • are 18 ani și este încă afectivă
 • un zâmbet splendid

Giualia ia nota 10

Sfatul meu este să mergeți și să io trageți Giuliei la Maxim până nu își schimbă clubul sau pleacă din țară.

Advertisements

Posted on December 6, 2012, in Cluburi de noapte, Fete and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: