AVERTISMENT – Fiţi în pază cu Yvette de la centrul eros Laufhaus Juchgasse

Yvette sex viena

Centrul eros  Laufhaus Juchgasse este cel mai vechi şi probabil primul centru eros şi ca atare cel mai vechi din Viena şi are o reputaţie aşa şi aşa. Prin asta vreau să zic că nivelul serviciului pe care îl presetează este destul de slab între timp ce preţurile sunt destul de piperate.

În ciuda faptului că se ştie că este cel mai vizitat centru eros toate camerele sunt ocupate de feţe pare să fie destul de gol. De obicei nu este corect să pui vina unei experienţe proaste cu o fată asupra locului unde lucrează, este vina fetelor că nu au reuşit să te satisfacă iar un centru eros din punct de vedere legal nu are voie să se implice în serviciile oferite de fetele care îşi desfăşoară activitatea acolo.

Desigur în practică există o corelaţie între locaţie şi serviciile bune sau proaste pe care un client le primeşte dar acesta va fi o topică pentru un alt articol pe care îl încep acum.

Yvette este o tipă destul de sexy şi aici e problema.

Dacă te uiţi la galeria lui Yvette bănuiesc că o să fiţi de acord că este sexy şi 100% futabilă. Dacă te lasă…

Dacă daţi crezare ultimelor raporturi despre ea pe forumul Austriac Erotikforum se pare că Yvette face tot ce poate să nu fie futută de clienţi.

Ceea ce se întâmplă e că imaginea ei frumoasă de la website-ul centrului eros face aproape toţi bărbaţii amatori de blondele cu silicon şi un exterior de păpuşă barby să fie în călduri şi pe urmă merg la ea ca nişte zombi (vă rog să scuzaţi comparaţia) doar ca să îi dea banii câştigaţi cu trudă (cel puţin în cazul meu) şi tot ce primesc este un serviciu rapid unde nici una din dorinţele lor devine realitate. Dintre câte ştiu tot ce o să vă dea este eventual o masturbare dar uneori nici atât şi vă va lăsa să vă faceţi laba singuri.

Evitaţi următoarea situaţie cu Yvette

Yvete lucrează la etajul 7 al centrului eros Laufhaus Juchgasse. Centrul Eros este aşezat la colţul străzii Landstraßer Haupstraße care este strada principală dar în al treilea district adresa este îndeajuns de discretă, nu trebuie să vă fie teamă că vă vor vedea mulţi oameni intrând. Desigur se poate întâmpla dar sunt locaţii mai proaste din punctul acesta de vedere.

La parter sunt câteva imagini ale fetelor spunând care în ce cameră stă. După ce le contactezi poţi să iei liftul sau dacă vrei să faci un pic de sport poţi urca scările.

Semnele de pe uşă îţi vor arăta dacă o fată este liberă sau nu iar după posterele de pe uşă îţi vei da seama care în ce cameră este. Până acum totul este bine.

Dacă Yvette este liberă va deschide uşa pentru tine şi te invită înăuntru cu un zâmbet mare pe gură. Atunci încă te mai poţi întoarce şi scăpa cu portofelul intact. Când ai intrat ai dat de căcat de parcă ai fi prins într-o pânză de păianjen.

Dacă vrei un oral franţuzesc neprotejat fie va accepta fie va refuza oricum nu te va suge neprotejat aşa că nu plăti bani în plus pentru aşa ceva.Şi nici oralul protejat nu este franţuzesc aşa cum ne place tuturora. Ea dea bea atinge capului puţei cu cu buzele, îşi mişcă gura sus jos pe vârful ei. După câteva secunde de supt va continua şi va insista că nimicul pe care ea îl numeşte „serviciul ei”. Ea va zice de asemenea că timpul ei se va scurge în curând deşi doar câteva minute au trecut. Acesta este stilul multor ţepare care lucrează astăzi în centrele eros.

Sunt nervos că scriu aceste rânduri şi mă simt norocos că nu am văzut-o niciodată pe Yvette şi aveţi şi voi noroc că citiţi asta.

Dacă eşti ca mine ai să doreşti să îi atingi un pic ţâţele – ea a zice că e mult prea dureros pentru ea şi vă trebuii să iei mâinile de pe ea.

Dacă vrei să întri în pizda ei strâmtă – Auch – pula ta e prea mare un centimetru e îndeajuns

Pe urmă va deveni foarte obosită şi va insista ca tu să îţi faci laba de unul singur deoarece ea are durere în spate şi în tot corpul ei

Şi atunci se întâmplă lucrul cel mai urât va dori ca tu să mergi la doi metri depărtare când îţi faci laba cu prezervativul pe tine!

Vă rog să evitaţi această nesimţită, vă mulţumesc eu nu voi păşi în acel centru niciodată.

Yvette placeri viena

Advertisements

Posted on December 6, 2012, in Avertismente, Centru Eros, Laufhaus and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: