Top Modelul Raisa din clubul de noapte Maxim Wien

Din Nou la Maxim

Clubul de noapte Maxim este un Bordel în Viena pe care îl apreciez foarte mult arată ca un lounge pe de o parte iar pe de alta este un loc lejer unde în care să petreci timpul dacă nu ai altceva de făcut. Fetele de la Maxim sunt de regulă splendide şi dacă nu găseşti o fată care să îţi convingă atunci poţi oricând să revii şi cu siguranţă vei găsi pe cineva la un moment dat. Însă rareori se întâmplă vei avea nevoie să pleci, mie incă nu mi s-a întâmplat. Fetele care fuseseră vara trecută nu erau la fel de bune ca cele de acum, trebuie să recunosc.

Am fost acolo destul de des înainte, în timpul şi după vara asta. Am fost în cameră cu:

  • Adina, fata care la care i-aş mai trage-o încă o dată dar dintre câte am auzit a încetat definitiv lucrul,
  • Barby, pe care am porecli-o Corpul şi cu
  • Raisa pe care am visat-o de multă vreme, de când i-am văzut pozele pe web prima dată. Astăzi voi scrie despre Raisa, Barby va apărea într-un review ulterior.

Misiunea Raisa

Am intrat devreme la Maxim Miercuri seară, aveam de gând să o iau pe Raisa şi nimic nu mă putea oprii. Sincer să fiu eram destul de încântat pentru că o zi înainte am avut o întâlnire cu o tipă care avea un corp similar. Puteţi citi despre întâlnirea mea cu Anita la show-ul de voaierism.

Am mers acolo devreme, m-am aşezat la bar, am comandat o bere, am vorbit un pic cu barmaniţa care, ca de obicei, nu era prea vorbăreaţă. Barmanul Edwin era ocupat cu adusul berii din spatele barului nici el nu era dispus de cioace. La naiba nu eram acolo să mă îmbăt sau să stau la cioace îmi dorea pur şi simplu să fac sex cu o fată chipeşă, de un zece perfect.

Două fete veniseră spre mine, una din ele era Barby care credea că putea să aibă noroc cu mine în aceea zi dar a trebuit să o dezamăgesc şi i-am spus clar că o vreau pe Raisa. Am întrebat-o pe Barby dacă o putea să o aducă pe Raisa, care fusese un gest urât din partea mea acum că mă gândesc în retrospectivă dar sper că am fost scuzat. Barby a făcut o faţă de geloasă şi a fost de acord să mi-o aducă dar nu fără să mă facă să o regret instant cu privirea ei. Eram un pic emoţionat pentru că de fiecare dată când am fost acolo fie eram prea beat, fie Raisa era ocupată cu altcineva sau pur şi simplu nu era acolo. Mi se spuse că ea şi-a petrecut vară la ea în România şi acum se întoarse.

Însfârşit intră Raisa

A durat ceva vreme până Raisa a venit din culisele barului şi pe urmă a mers aţă la mine. Barby îi spusese de mine până la urma urmei.

Frica mea că ea ar fi putut să fie genul de fată mai rece nu erau nefondate. Nu poate fi comparată cu o fată vivace ca Barby sau ca o fată moale cum e Adina. Raisa nu o să fie caldă sau directă cu tine de la început. Nu cred îi stă în fire. Poate nu este sigură pe ea însăşi sau are un prieten sau poate nu îi plăcea aşa de mult de mine. Partea bună este că nu încearcă să te forţeze să îi cumperi şampanie, dacă cere de regulă primeşte că arată fenomenal dar nu o să insiste la nesfârşit. Este o fată interesantă şi liniştită nu are fiţe şi nu este deloc arogantă. Cum am înţeles mai târziu este foarte ruşinoasă şi nesigură de efectul pe care îl are asupra bărbaţilor.

Dacă aţi citit azi ultimul meu blog şi v-aţi gândit la corpul ireal a lui Anita şi dacă aţi crezut că nu poate fi ceva mai bun, mai gândiţi-vă. Sânii sunt un pic mai mici dar şi mai fermi şi este şi mai sveltă decât Anita care arată semnele unei vieţi cu foarte puţin sport.

Conversaţia cu Raisa la Bar

Sunt aproape de ea, şi pula mea este nerăbdătoare să intre unde am vrut să intre de luni de zile şi pentru prima dată am rămas fară cuvinte cum nu sunt de regulă. Cred că nu eram îndeajuns de beat dar eram acolo cu ea, uitându-mă la ea şi holbându-mă. După un minut de holbat la mine a început să râdă şi a fost neaşteptat că credeam că nu putea să râdă. Asta a fost ceea ce a pornit şi însfârşit aveam o topică, râsul ei rar şi dinţi ei albi. Dinţii apropo sunt o topică interesantă cu Româncele deoarece majoritatea au dinţi urâţi. Eu dau vina pe cantitatea de pâine pe care o consumă 24/7 dar poate e altceva.

I-am semnalat că sunt interesat în ceea ce a făcut în timpul verii şi de ce se uită arogant la toată lumea. Atunci am comandat o şampanie mică pentru ea, nu se aşteptat la aşa ceva deoarece am refuzat înainte. Deşi doream să i-o trag acum doream să o fac să mi se deschidă. Prin deschis mă refer la dorinţa de a flirta şi de a re flirta. Este bine să te adaptezi după fată, câteodată trebuie chiar să înjuri pentru a primii un feedback, în cazul lui Raisa am ştiut că trebuie să fiu mai delicat, i-am făcut complimente mai pe furiş, cum de regulă nu primeşte.

Un alt lucru care l-am observat cu Raisa este că ea nu îşi bea şampania în zece minute ca celelante fete. O bea puţin câte puţin. Probabil face aşa pentru că nu este o băutoare mare.

Am stat de vorbă mai puţin de oră ceea ce este suficient pentru a o înţelege şi a simţi ceea ce urmează. Am insistat să merg direct în cameră, nu mai erau permise alte întrebări legate de băutură. Am plătit pentru 30 de minute, nu are rost să spun că am primit instrucţiunile inevitabile că dacă dorea să prelungesc cu o jumătate de oră cu ea în cameră ar fi costat mai mult decât să iau toată ora din prima. Am ales o jumătate de oră ceea ce ajunge cam tot  timpului cu oricare fată nu doar cu Raisa. Am plătit 120, băuturile fuseseră deja achitate am mers sus la camera 5 care este cea mai mare din camerele simple.

Raisa şi actul sexual

Eram în toane bune când am mers sus şi am râs când ne dezbrăcam. I-am spus să mă dezbrace pe mine şi eu o dezbrăcam pe ea… nu voi continua dar interesul meu în ea a fost mare. A fost super în noaptea aceea, mi-a fost pe plac. Şi eu i-am fost pe plac dar aşa sunt tot timpul. Am fost lent pentru că ştiu că de regulă bărbaţii merg la ele ca un picamer. Corpul ei fusese fenomenal de asemenea. Cred că majoritatea oamenilor îşi dau drumu în primele 10 minute şi eu aş fi făcut la fel dar în aceea zi eram mai bun.

Raisa sumar şi gânduri finale

Nu te poţi aştepta ca să fie ca o prietenă nu îi stă în fire

Nu ar trebuii să confunzi exteriorul ei rece cu unul al unei doamne arogante. Din contră., este drăguţă, ruşinoasă şi nesigură pe ea.Mă depăşeşte cum o fată chipeşă ca ea poate să fie nesigură.

Nu fiţi brutali cu ea doar dacă vreţi să aveţi toate porţile închise

Are un păr splendidă lung până la fundul ei. Recunosc că mi-am dorit să îmi dau drumul în el dar a refuzat.

Dacă vreţi că să aveţi porţile deschise cu ea luaţi-o lent şi lăsaţi-o să vă arete ce are de oferit.

Faceţi-o să înţeleagă că are mai mult de oferit şi că voi ştiţi asta

Să nu vă aşteptaţi la o târfă perversă este din contră (dacă doriţi o târfă perversă v-o recomand pe Nicky, dar ea nu este genul meu deloc, deşi are un dans destul de bun)

Raisa 9/10

Posted on December 6, 2012, in Cluburi de noapte, Fete and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment